We hebben dit seizoen toch nog een grote winst weten te behalen, namelijk bij de winactie van Eleven Travel!

Eleven Travel heeft inspeel-/ trainingsshirts aan ons gesponsord. Afgelopen maandag kwamen ze deze shirtjes tijdens onze training brengen. Nu kunnen wij volgend seizoen stralen tijdens de warming-up in onze nieuwe witte shirtjes, herkenbaar aan nummer 11 op de achterkant.
Namens dames 4 willen we Eleven Travel hartelijk danken voor de mooie shirtjes!

Groetjes Dames 4 SSS/E

NOJK

Op zaterdag 6 januari stond het NOJK gepland. Door de goede resultaten in de competitie leek het mij goed om de meisjes C hiervoor in te schrijven. Om 8 uur zijn we afgereisd naar Assen, waar we moesten spelen.

Onze 1e wedstrijd moesten we spelen tegen De Meeuwen Zuidhorn. Zo te zien een gelijke tegenstander. Een spannende wedstrijd. Helaas hebben we de wedstrijd verloren, wetende dat de 2e set heel spannend was en met 28- 26 werd verloren.

Onze 2e wedstrijd was tegen Sudosa Assen. Een sterke tegenstander met een goede surf en harde aanvallen. Niet erg wetende dat Sudosa vaak 1 van de teams is die de eindoverwinning in het toernooi pakt. Aan inzet geen gebrek, maar helaas trok Sudosa dan ook aan het langste eind.

De 3e wedstrijd tegen Lycurgus uit Groningen. Ook een gelijke tegenstander. Geluk zat niet aan onze kant en helaas ging ook deze wedstrijd verloren. Jammer dit was zeker niet gebeurd als we in onze normale doen waren geweest.

Onze 4e wedstrijd was tegen Dio Bedum. Wetende dat er niks meer te halen was, was de motivatie en het enthousiasme niet meer zo aanwezig. De meiden waren moe en hadden het wel gezien. Ook deze wedstrijd hebben we verloren.

Ondanks dat er geen set werd gepakt hebben de meiden een mooie dag gehad, veel geleerd en een ervaring rijker. We hebben goed spel gezien met leuke rally’s en goed verdedigende acties. Ook enkele mooie blokacties completeerden het geheel . De beide coaches waren tevreden en trots op de meiden.

Deze lange zware dag hebben we afgesloten met lekker eten bij Puur restaurant in Emmen. De meiden, allen op hun mooist gekleed, samen met ouders konden terugzien op een onvergetelijke dag.

Rikus.

STEUN SSS/E DOOR TE STEMMEN BIJ DE RABO CLUBSUPPORT
Het is zo ver, je kunt SSS een extra steuntje in de rug geven door bij de Rabo ClubSupport te stemmen op SSS Emmer-Compascuum.
Van 5 september t/m 27 september kan een ieder met een rekening bij de Rabobank Het Drentse Land, die ook lid is van de Rabobank 3 stemmen uitbrengen voor 3 verschillende verenigingen of stichtingen.

Ga naar rabobank.nl/clubsupport of log in op je rekening bij de Rabobank op de site of in de Rabobank App. Ga naar SSS volleybal en klik op stemmen.

De opbrengst komt ten goede aan de teams van SSS. Bij de Rabo ClubSupport geldt dus hetzelfde als bij iedere verkiezing: Laat geen stem verloren gaan!

Meisjes C Kampioen!

Op zaterdag 25 november was het feest voor onze C meiden. Ze mochten zichzelf met nog 2 wedstrijden te gaan al kampioen noemen! In de afgelopen wedstrijden slechts 1 set laten liggen, wat een prestatie!

Met deze mooie overwinning zullen de meiden de 2e helft van het seizoen een niveau omhoog gaan en in de hoofdklasse gaan spelen. Maar voor het zover is, mogen zij gaan stralen op het NOJK in Assen. Moedig jij ze aan op 6 januari in sporthal Olympus te Assen? Graag tot dan!
Lijkt het je leuk om te gaan volleyballen? Kom dan op maandagavond naar sporthal de Klabbe!

Nieuwe sporthal voor SSS!
Vanaf maandag 2 oktober is het eindelijk zover. Na een kleine vertraging in de bouw van de nieuwe sporthal, mogen onze teams op maandag 2 oktober voor het eerst de planken van de nieuwe sporthal betreden.

Per maandag 2 oktober zullen onze trainingen en wedstrijden op het volgende adres zijn: